bli av huvudvärk

En av de vanligaste fysiska krämpor, huvudvärk har plågat alla på en gång eller annan. Det finns många piller och over-the-counter mediciner lovande huvudvärk lättnad, men dessa “mirakel piller” verkligen fungerar? Om du inte är mycket av ett piller-taker eller föredrar en naturlig huvudvärk botemedel, måste du veta hur man bli av med huvudvärk – utan att besöka det lokala apoteket.

De flesta huvudvärk fånga oss ovetande, och oftast kan vi peka ut någon orsak. Många huvudvärk orsakas av stress, medan en del orsakas av miljöfaktorer och villkor sinus. De som upplever huvudvärk ofta kanske vill vidta åtgärder för att minska stress.

Om du vill veta hur man kan bli av med huvudvärk, är det för att du har haft huvudvärk i det förflutna. Korrekt, hälsosam kost och motion kan hjälpa till att minska dina chanser att få huvudvärk och hjälper dig naturligtvis minska din stress.

bli av med en baksmälla
Det var en kväll du insupit med dina vänner, lycklig och må underbart. Nu, varför du behöver för att drabbas av illamående och huvudvärk nästa dag? Detta bör inte vara.

• Ta en annan alkoholhaltig dryck på morgonen. Detta beror på att du tror att detta är en lösning, men nej, det är inte. Ta en drink på morgonen efter är en genväg till alkoholism.
• Ta en aspirin för att minska huvudvärk. Detta är inte heller bra eftersom du utsätter din njure till allvarlig skada eftersom alkohol och acetylsalicylsyra inte blanda väl.
Tips för att bli av baksmälla
• Drick mycket vatten, vilket kommer att få tillbaka ditt system till ett hydratiserat tillstånd.
• Drick en kopp kaffe. Koffeinet i kaffe kommer att minska din svullna blodkärl. Inflammation i blodkärl är orsaken till baksmälla.
• Ta en skål med varm kycklingsoppa. Saltet och kalium i kycklingsoppa hjälper dig att övervinna illamående.
• Du kan också ta fruktjuice för att hjälpa i metaboliserande alkohol i blodet.

bli av en spänningshuvudvärk
Har du drabbats av en huvudvärk som verkade som om det fanns en vice åtdragning runt ditt huvud? Det är en känsla som någon har ett rep runt kronan på huvudet bara dra i den. Det gör ont så illa att du inte kan tänka klart. Jag upplevde denna typ av huvudvärk för några år sedan. Jag lärde mig att denna typ av huvudvärk kallas en spänningshuvudvärk. Min stora faster föreslog jag ta en vitamin B-komplex tablett. Hon har alltid varit en förespråkare för naturliga botemedel. Hon nämnde då hon gick igenom sin makes död, hjälpte detta henne. Jag trodde inte att en vitamin kunde fixa det här problemet.