ångest panikattack symptom och 5 steg för att bota dig från social ångest

Det finns olika ångest panikattack symtom och lider av social ångest kan åstadkomma de fruktansvärda effekter. Dessutom känner ur vägen, självmedveten eller orolig, kan man utveckla även fysiska symptom. Vissa människor blir darriga händer eller känner obehag med illamående i magen. Även om det finns många orsaker, de flesta människor kan övervinna social ångest utan rådgivning. Låt oss titta på de fem metoder som du kan vidta för att övervinna social ångest.

?? Forum är ett bra ställe att börja – Ange ett levande inställningar medför en stor grad av obehag för dem som lider av social ångest. Planen här är att man skapar en virtuell miljö där kontakten med andra är mindre direkt. Många former finns tillgängliga på Internet. Om du är intresserad av trädgårdsskötsel, skulle det bli ett ämne för att söka efter. Hitta en sällskaplig grupp, registrera och börja skriva. På så sätt har du tagit det första steget, att övervinna social ångest – umgås! Sluta inte här när du börjar få bekväm.

Gå med i en levande stödgrupp – När du får avslappnad, inte sluta här. Det är dags att kliva ut, och i din virtuella miljö, visade du till dig själv att du är tilltalande för andra människor. Detta innebär att du kan ha levande relationer och få vänner. Du måste inse att du har värdefull information och goda egenskaper personlighet till aktien. Detta är en bra start för att övervinna social ångest. Gå med i en levande stödgrupp i ditt samhälle. När du går till mötena, kom ihåg att deltagarna skiljer sig inte från dig. Gruppledarna vet precis hur man drar folk i nonthreatening sätt.

Bjud in vänner över – eftersom tiden går, kommer du att känna dig mer bekväm i din stödgrupp. Bjud in en eller två medlemmar som du har utvecklat en rapport ut för kaffe eller en promenad i en park. På så sätt kommer du snart att det är inte alls lika skrämmande som du en gång tänkt. Det kommer att bli lättare för dig att prata och njuta av att vara i sällskap med andra.

Värd en lunch eller middag hemma – Kanske är det största steget att övervinna din sociala ångest. Din fest behöver inte vara stor, bara tre eller fyra personer. Vid det här laget, har du förtroende ökat. Inga mer svettiga handflator eller skenande hjärta vid blotta tanken på en sådan händelse. Du har byggt upp tillräckligt med erfarenhet och stöd i att framgångsrikt interagera socialt ta detta stora steg.

Skriv en dagbok – och namnge din dagbok något artig. Att hålla en sammanräkning av vad som händer under de steg mot att övervinna social ångest är avgörande. Positiva själv prata är viktigt här. Lista positiv feedback som du får från vänner och bygga på att under kommande uppdrag. Tro mig, kommer du att hitta listan blir lång. Håll dig positiv och lycka.