veta om olika anordningar som upptäcker alkohol

Idag är alkohol vanligare bland människor. Den mycket mänsklig instinkt att spela jovialisk leder ofta till att dricka alkohol eftersom det förstärker en känsla av glädje och högt. Dock har alkoholmissbruk blivit en viktig faktor som påverkar folkhälsan i allmänhet. Det har lett till att tänka ut några olika sätt att minimera, om inte för att bli av med problemet i det inledande skedet innan det blir så tjat för alla. Detta beror på tidig upptäckt av missbruk skulle hjälpa både användaren och de människor som är förknippade med – familj, kollegor och diverse andra.

Alkohol bruk och dess farliga effekter
Användning av alkohol, som en fråga om berusning eller som ett antidepressivt medel, till stor skada för den enskilde missbrukaren. Tillsammans med detta, är förövaren påverkas i alla avseenden – ekonomiskt, socialt och psykologiskt.

Hälsofrågor: Alkohol påverkar varje del av kroppen, inklusive hjärnan, lungor, hjärta, spak, mage, tarmar, njurar, ben, muskler och andra vävnader. Din personliga karaktär påverkas. Det finns alltså tecken på dåligt minne, plötsliga förändringar i humör, dålig koncentration och beslutsfattande förmåga. Det påverkar också dina lemmar, vision och förmåga att höra, lukta och smaka illa.

Levern är benägna att utveckla skrumplever och inflammation och kan förlora förmågan att producera galla som är användbart i matsmältningen av fett. Mage och tarmar blir svaga och kan inte utföra sin rutin funktion, det vill säga nedbrytning och absorption av näringsämnen som vidtagits i livsmedel. Därför kommer din kropp inte att kunna upprätthålla fysisk eller psykisk stress.

Körning under påverkan kan leda till olyckor: Alkohol är extremt inflytelserik i att påverka ditt beteende. Förr eller senare du känner dig hjälplös utan den. Du tenderar att strunta i lagen även när du kör. Det är dödlig och du kan hamna i fängelse, handikappad eller död på grund av vårdslös körning.

Alkohol påverkar din syn, hörsel, kontroll av känslor och den allmänna känslan av resonemang och därmed leder till förlust av omdöme och förmågan att hålla sig vaken och reagerar i en ny situation – allt som är kritiskt viktigt när du kör. Trafikolyckor på grund av rattfylleri orsakar ett stort antal dödsfall, olyckor och massiva skador på egendom. Studier visar att olyckor på grund av rattfylleri är större än de som följer av andra orsaker.

Enheter finns att upptäcka alkoholmissbrukare
Alkoholmissbruk är utbredd i alla religiösa, sociala och etniska grupper i USA. Det är viktigt att upptäcka alkoholmissbrukare på arbetsplatsen på grund av de negativa effekterna på de andra arbetarna, och produktivitet och lönsamhet i organisationen. Alkoholmissbruk blir mer riskfyllt när gärningsmannen är under inflytande under körning eller driver en industriell maskin. För att upptäcka sådana brottslingar är således betydande. Det är en stor utmaning för brottsbekämpningen organ. Dessa dagar har olika enheter kommit upp för att bistå i processen att detektera alkoholmissbrukare, tack vare den stora förbättringen i medicinsk vetenskap och teknik.

Breathalyzers: Breathalyzers är vanligt och lätt att använda enheter. De mäter halten alkohol i blodet (BAK) med hjälp av personer utandningsprov. Breathalyzers använda olika tekniker, inklusive infrarött, bränsleceller och halvledarteknik. Du kan kontrollera din BAC själv med en alkoholmätare för att säkerställa att det är inom den tillåtna nivån (0,08%) eller mindre. Enheterna kan användas hemma, på kontoret och kan användas av barn och vuxit upp individer lika. Om du misstänker att ditt barn av alkoholmissbruk, kan du använda den för att bekräfta. Det är användbart för säkerhetspersonal och brottsbekämpande organ. Det viktigaste med dem är att de är enkla att använda, ekonomisk, säker och tillförlitlig.

Salivtest Kits: salivtest kit är enkla att använda, säkra och ekonomiska enheter att upptäcka alkohol i en persons kropp. De ger korrekta resultat. Du behöver inte göra några blödande skada på personens kropp för att samla in provet. Det kan användas av vem som helst även utan någon yrkesskicklighet.

Urin testkit: Urin testkit är en annan uppsättning av testutrustningar som använder personens urin som provet. De är användarvänliga, snabba, korrekta, säker, kostnadseffektiv och tillförlitlig. De är bekväma att använda hemma och därför du inte behöver se en läkare eller sjuksköterska. De erbjuder resultat direkt (även saliv provtagningsutrustning och Breathalyzers ger snabba resultat). Dessa testkit är billigt också.

Varje gång du dricker, lovar dig själv att ge upp. Studier visar att de flesta av dessa fall har lett till alkohol missbrukar vanor som är svåra att behandla. Lär av andras misstag – hänge sig åt berusningsdrickande att få en tillfällig njutning. Kom ihåg, det finns ingen säker nivå för alkoholkonsumtion. Även om du tar en enda pinne en dag, under en tid, kommer du att hamna i en kronisk binge drinker. Det förstör dig, din familj, din rikedom och din hälsa. Betydelsen av testning enheter ligger i tidig upptäckt och förhindrande av missbruk.