tillräckligt med sömn kan förebygga depression av barn

Enligt en ny forskning i USA, skulle tonåringar som sover tidigt ha en mindre hastighet för att generera depression och självmord idé än de som sover sent på natten. En rapport i tidskriften “Sleep” visar att, om föräldrarna sover i midnatt, deras barn förklädet för att sova över 10 i natt, i detta fall, de är mer benägna att få depression och tänker på självmord än andra barn, med en 24% högre hastighet.

Forskare som deltar i denna studie sade, enligt deras studie, skulle tillräckligt med sömn ger vissa typer av skydd för tonåringar är ur depression och självmord. Forskningen också berättade att jämfört med de som har 8 timmars sömn per natt, är tonåringar som bara har 5 timmars sömn per dag med 71% högre generera depression och 48% högre för att vara förkläde till självmord.

En av forskarna i denna studie vid namn Dr James räknat ut att: “brist på sömn är en av orsakerna till att resultatet i depression.” Dr James och hans partner sätta ihop en dag från mer än 15659 tonåringar och deras föräldrar. Dessa människor är alla deltog i hälsoforskning speciellt för elever från årskurs 7 till årskurs 12 under 1994 till 1996.

Forskarna fann att det sovtid för dessa studenter är 7 timmar och 53 minuter i genomsnitt. De sa, tonåringar behöver 9 timmars sömn per dag faktiskt. Tonåringar upp till 70% sade att de skulle vilja att följa reglerna säng tid som fastställs av deras föräldrar. Forskarna sade, saknar sömn skulle göra tonåringar moodiness, försvaga deras förmåga att hantera livet trycket, och dessutom har dålig effekt på relationerna mellan vuxna och dessa tonåringar. Det skulle visa sig vara ett bra resultat om de tonåring och deras föräldrar känner till fördelarna med en hälso-sömn.

Forskare räkna även ut att om föräldrar till tonåringar också gå till sängs tidigt för att se till att deras barn skulle få en tillräckligt med sömn. Enligt en av forskarna, dr. Dement från California University, hade denna forskning få godkännanden av GlaxoSmithKline och andra medicinska företag. Han sade också, han har några ekonomiska fördelar i dessa två bolag deltog i denna sömn forskning.