självhjälp är nyckeln till framgångsrik depression behandling

Medan läkemedelsföretagen tävlar om din uppmärksamhet på Facebook och andra sociala medier nätverk, låt oss tänka på framgångsrika tips självhjälp som det bästa alternativet till depression behandling. Med tanke på att rötterna av depression är komplexa och komplicerade, är självhjälp en av de bästa sätten att ta itu med depression. Medicinering och rådgivning allt har sin plats och jag vet att många patienter har fått nytta av medicinering, men jag vill också påpeka att det finns problem med biverkningar som viktökning och minskad sexlust som tenderar att ha en bumerang effekt på denna typ av depression behandling.

Behandlingar för depression har alltför länge varit att det hör till läkemedelsbolag och ett bredare, mer intelligent strategi har alltid varit skytt.

Visste du att du kan förbättra ditt humör i två timmar bara genom att ta en tio minuters promenad? Tänk om du skulle göra att en vanlig, längre aktivitet, säger tre gånger i veckan? Fördelarna är enorma och vi inte bara tänker på bättre humör men andra hälsofördelar för hjärta, blodtryck och förebyggande av övervikt. Varje rörelse som är rytmiskt i naturen såsom simning, löpning, dans och cykling är stora sporter i någon depression behandlingsprogram.

Deprimerade människor oversleep vanligtvis och de också äta för mycket. Delvis för att kompensera för deras sorgliga känslor men också för om de är på mediciner, är hjärnans kemiska serotonin som styr vårt humör och aptit stimuleras. Det är därför så många människor går upp i vikt när de släpps ut på dessa läkemedel. Visste du att genom att ta en krom tillägg som du förmodligen trodde var en giftig mineral inslag, faktiskt kan hjälpa ditt humör för att stabilisera och minska mat cravings och är en stor energi booster. Detta är en av de bästa kosttillskott du kan ta del av depression behandling.

Den kraften i positivt tänkande är inte bara en slogan från 1970-talet. Att försöka begränsa negativa känslor och tankar, eftersom de kommer att suga dig in i en mörk tunnel. Skriv ner alla negativa saker du funderar. Du kan sätta dem på ena sidan av sidan. Försök sedan att tänka på positiva saker som du vet om, människor du gillar, aktiviteter du kan se fram emot och så vidare. Dessa kan gå på den andra sidan av sidan. Se till att du titta på din kost så att du kan få rätt mat för att öka ditt humör, att få solljus vilket är särskilt viktigt om du lider av SAD (Seasonal Affective Disorder). Det finns också naturläkemedel som kommer att förbättra din frid och lugn och dessa bör inte underskattas heller även om läkemedelsföretagen kommer att köra och även betala för kampanjer för att misskreditera dem. Ta reda på fördelarna med dessa naturläkemedel för depression behandling. .