hur man ska bekämpa vintertrötthet medan du tjänar lite snö cash skotta

Varför vissa människor hatar vintern så mycket? Är det kylan, snön, de isiga vägarna, eller är det något annat de verkligen fruktar, som att få vintern blues eftersom de alltid tror att det finns inget att göra. Jag för en älskar vintern, nu bryr jag mig inte mycket för värmen räkningen, men så långt som snön och kylan och de andra sakerna säsongen ger, det är underbart för mig.

Du ska lära dig att använda den kalla, snörika vintern till din fördel istället för ett medel mot depression. En sak jag lärt år sedan, är det mer det snöar, desto gladare är det för mig. Din förmodligen tänker denna personen är mycket annorlunda än jag, inte du? Will, är det som gör folk som vi är, var alla människor men vi har alla olika smaker och preferenser. Nu, låt mig komma tillbaka till denna artiklar ämne som är, “hur man ska bekämpa vintertrötthet medan du tjäna lite pengar på samma gång” ‘

Innan jag fortsätter måste jag säga, det spelar ingen roll om du är en man eller kvinna, men vad som däremot räknas är var du bor och fysiska kondition du är i. Om du bor i en stad eller ort med massor av trottoarer, du har klarat det första kravet. Nu är du i bra fysisk form, fri från eventuella hjärtproblem, högt blodtryck eller andra sådana villkor? Om inte, då denna artikel och den verksamhet som beskrivs är inte för dig. För att se om du kan säkert göra verksamheten här, fråga din läkare om du kan säkert skotta snö.

När jag var ung jag älskade skotta snö, och nu när jag är medelålders jag fortfarande älskar det ännu mer. Men sen igen är jag i god fysisk form, ser jag min vikt och jag promenera mycket varje dag. När det snöar flesta människor kommer att sitta inne moping, och det är då vintern blues börjar bygga upp. Mest folk hatar snöskottning och gärna acceptera något rimligt anbud från någon annan att göra jobbet åt dem. Jag brukade bor i stan, och när jag var hemma på snöiga dagar, tog jag en spade och började gå nerför gatan.

Vid hemmen som hade snötäckta trottoarer, skulle jag ringa dörrklocka och be dem om jag kunde skotta sina promenader för dem, det gjorde jag inte sätta ett pris, och jag talade inte om dem jag skulle kräva en avgift. Du kan fråga dig fram för en fast avgift om du så önskar, är att upp till dig. När jag fick trottoaren rengöras från snö, skulle jag låta husägare vet att jag var klar, och sedan skulle de alltid ge mig några dollar. På bara ett par timmar eller tre Jag skulle gå tillbaka hem, må bra från övningen, med $ 30 – $ 40 i min ficka. Endast en gång, jag slutade ett jobb och inte får betalt pengar, istället fick jag ett äpple som jag lyckligtvis tog eftersom jag var hungrig från skotta. Så, om du bor runt människor, och är upp till den fysiska utmaningen, ta en spade och bekämpa vintertrötthet medan du tjänar lite snö cash skotta.

Du kan publicera artikeln i ditt ezine, nyhetsbrev eller på din webbplats så länge som det återges i sin helhet och utan ändringar utom för formatering behov eller grammatiska korrigeringar.