högskolestudenter och depression

Depression bland högskolestudenter existerar även om det kanske inte hört talas om väldigt ofta i medierna. Många högskolor har har rådgivning centra för studenter som har problem att klara av college livet.

Saken är, tecknen är alltid där. Problemet är att ingen märker att det finns en brist på utbildning. Enligt min mening, det påminner mig om hur det brukade vara årtionden sedan. Om du hade personliga problem hemma, störde ingen. Och det verkar som typ av mentalitet stillbilder dominerar. När barnen går iväg till college, är den första sak i tankarna om de kommer att få vänner. Men när de kommer dit, blir det ännu större än så. Den stress skiftar från vänner till relationer, på riskklasser, och pengar. Det är tillräckligt för att göra någon elev gå galet. Från första hand erfarenhet, vill professorer inte bli inblandad. Oavsett om det är på grund av okunskap eller för att de bara känner en students välbefinnande är inte deras bekymmer.

De tecken och symtom på minskad mental kapacitet finns där oavsett hur subtil. Symptomen kan variera från oregelbundna sovvanor, irritabilitet, en minskning av studieresultat, förlust av glädje i hobbyer och aktiviteter, och isolering. Och vad bör noteras är negativa kommentarer som talar om hopplöshet, ensamhet och missbruk. Dessa kommentarer kan tyckas liten, men de kan blåsa upp till något större som kan ta lång tid att komma över.

Något annat jag märkt är att läkarna inte alltid ställa de rätta frågorna. Om en elev går till vårdcentralen med värk och smärta, blir det automatiskt något fysiologiska istället för att kontrollera att se om det är något psykiskt också. På senare tid har det funnits reklam på TV-reklam hur kronisk fysisk smärta kan mycket väl vara ett symptom på depression.

En möjlig lösning för att stävja college depression är medvetenhet. Föräldrar behöver bli medvetna eftersom vissa inte vet. Vissa föräldrar är inte utbildade i allt det där, men de behöver vara. De skickar sina barn till skolan och nästa sak du vet att de får det fruktade telefonsamtalet att deras barn har begått självmord eller de försökte att försöka det. Jag tror också professorer behöver inte bara uppmärksamma sina elever kvaliteter, men de måste fråga varför de presterar dåligt. De kan bli förvånad över vad de upptäcker och vad studenten kommer att inse.