vad är det bästa förlossningsdepression behandling tillgänglig

Många kvinnor upplever förlossningsdepression. När de har sina barn, förväntar de sig att allt ska vara underbart och perfekt, men ibland sömnbrist, hormonella förändringar, och andra faktorer kan kombineras för att orsaka förlossningsdepression. Oavsett orsakerna, om du misstänker dig själv eller dina nära och kära som lider av denna psykiska sjukdom, måste du göra allt du kan för att hitta den mest effektiva behandlingen förlossningsdepression innan situationen blir värre.

effektiv förlossningsdepression behandling
Du behöver solexponering vardag. Överdriv inte, och agera som om du försöker få en solbränna, men du behöver solljus för ungefär 20 minuter varje dag. Ta en promenad med barnet.

En annan effektiv förlossningsdepression behandling en kvinna kan fördjupa sig i är att se till och ta lite tid för sig själv. Hon behöver spendera tid att göra något hon tycker om varje dag och tar en paus från sitt barn, tills hon börjar känna sig mer centrerad. Det är också bra att skriva ner de känslor hon känner. Detta kommer att hjälpa henne när hon börjar bli bättre. Hon måste inse att det är helt normalt att känna sig överväldigad av alla förändringar i hennes liv. Hon behöver inte lägga onödiga förväntningar på sig själv. Ingen är super mamma och bara vara där för en bebis är ofta allt som behövs. Hon måste ta livet en dag i taget, få den hjälp hon behöver och snart hon kommer att börja se ljuset i slutet av den ökända tunneln.

Kom också ihåg att du kommer att lära dig många viktiga lärdomar som mamma! Först av allt, kommer du att gå tillbaka i tiden och minns din egen barndom. Du får lära dig igen livets mening genom ditt barn. En dag ditt barn kommer att göra dig stolt, hjälpa dig på många sätt, och kommer att vara den mest värdefulla personen i denna värld för dig! Nu kan du inte se sin personlighet, han eller hon ännu inte är en fullvuxen människa. Barnet är bara en planta. Senare kommer du att upptäcka en fortsättning av dig själv i den här killen och denna känsla kommer att ge dig frid och tillfredsställelse!

prata ut
Detta kan vara en självklar en, men bara låta dina känslor ut till en vän eller familjemedlem kan vara en effektiv förlossningsdepression behandling. Gör dina känslor bekant och låt andra veta att du lider med denna sjukdom. Se till att du har stöd av dina vänner och familj, att prata med, och bara vara runt så du är inte ensam. Dessutom, överväga att tala med andra nya baby mammor, kommer många av dem vet exakt vad du går igenom och kan ge goda råd.

Psykoterapi är ett bra verktyg som en förlossningsdepression behandling. I psykoterapi, kan du utforska din nuvarande påfrestningar och hur de kan göras mindre stressande. Du kan utforska din barndom och några olösta frågor som måste hanteras. Dina relationer och social kompetens kan undersökas liksom.

En annan förlossningsdepression behandling inkluderar växtbaserade behandlingar såsom johannesört och 5-HTP också känd som Hydroxytryptophan kan vara till nytta. Det är en aminosyra tas från Griffonia simplicifolia anläggningen. En utvärdering av din kost kan avslöja en brist på Omega 3-fettsyror, som kan skapa sådana frågor som inflammatoriska sjukdomar eller cancer.