söka efter anti ångest behandlingar tips

Som ni kan föreställa er, i vår alltmer fanatiska kultur, det finns massor av ångest behandlingar som finns för närvarande. Men även om de flesta människor i Amerika kan vara ovilliga att äga upp till det, inte fler alternativ inte väsentligt betyda bättre. Med alternativ behandling, rådgivning, medicinering, meditation, kost och ångest stödgrupper alla tävlar som behandlingar, och med var och en anger att det är den mest utmärkt, ibland till utelämnandet av någon annan, kan det vara svårt att upptäcka vad som är rätt alternativ för dig. Denna artikel uppmärksamma massor av rekommendationer för dig att använda samt bjuda detta problem adjö. Jag ber dig att dra nytta av de tips för dig själv eller en familjemedlem.

När jag gick igenom ångestattacker, det var inget mer skrämmande, och jag var benägen att söka något för bara några lindring. Jag var en låg grundutbildning, inte kunna betala för orimliga analys, och så den enda ångest behandling existerar för mig var drogerna. Jag anställd receptbelagda läkemedel som Xanax, Librium och Valium, samt icke-receptbelagda självmedicinering med kruka och alkohol. Men alla att dessa behandlingar gjorde var att skapa en sekvens av missbruk, oavsett om de var läkare anges, eller själv administreras. Trots lugnande medel kan vara en rekommenderad frigörelse från en snabb ångest attack, på lång sikt de gör dig ännu mer oförmögen att klara av dina bekymmer.

Efter dessa, och flera ytterligare behandlingar ångest, hittade jag äntligen meditation. Oaktat vad trauman du möter i ditt liv, är introspektion verkligen ett universellt botemedel. Det enda bakslag är att det kräver en hel del självdisciplin och minst en timme om dagen tid engagemang. Ett tag försökte jag mer traditionella behandlingar, som terapi, men jag hittade dessa oroande. Jag kunde prata om mina bekymmer, och som gav någon form av uppskov, men medan styrkan av ångest attacker minskat något, de fortfarande höll ut tills jag kom in i meditation. Massor av människor kommer att kommentera att du behöver gå till en läkare för behandling, men dessa individer har inte upptäcka den gör-det-själv mått lugna sinnet och kroppen som jag har fått från personligen.

Trots detta, har tills oavsett ångest behandlingar du har valt att utnyttja verkligen gjort sitt trick, är det klokt att få tag på flera Xanax från din läkare, så att den kan ställas in för varje tragedi. Du kanske lider av ångestattacker, och helt enkelt kräsna att om de inte kommer, du har en snabb och enkel metod för att stoppa dem är verkligen en värdefull bit av komfort. Oavsett behandlingar du använder, är det ändå bäst att ha en nödsituation vapen mot den skräckinjagande panikattack.