erövra ångest och panikattacker

Det är mycket viktigt att förstå panikattacker mest speciellt om du har ett rykte om att förlora kontrollen bör vara ut från scenen. Ångest attacker kan alltid bara inträffa även om du aldrig utsattes för ångestattacker när du fortfarande var ett barn. Det kan attackera dig utan ett meddelande när du kör eller arbetar.

Orsaken till ångest eller ångest attack spelar egentligen ingen roll när den inträffar. Huruvida ångest attack är på grund av hälsoproblem som depression eller brist på sömn, eller det är indraget med stress och oro, vad som är viktigare är att veta hur man ska kontrollera situationen när det inträffar. Du bör åtminstone lära sig att kontrollera de känslor som du känner i din kropp och trotsa tanke eller skäl som förvärrade din panikattack.

När du är i en situation då du känner att helt plötsligt du kör slut på luft eller med en extrem smärta i bröstet utan anledning, då det första som du bör göra är att tvinga dig själv att slappna av. Eftersom vissa människor faktiskt inte förstår ångestattacker och hur de fungerar, hamnar de försöker “fly” situationen men de kan inte eftersom deras kropp inte lyda dem och bara kan inte gå från den skadliga situationen.

I den ideala situationen ångestattack, bör du försöka att inte fly från “orsakerna” till ångestattacker. Dessa är oftast tankar som bara overacted. Istället bör du försöka slappna av genom att stänga ögonen, och återställa normal andning takt, och försök att dissekera vad gjorde dig orolig i första hand. Om det är den outhärdliga tanken på att vara närvarande i en folkmassa främlingar där du känner dig ensam och hjälplös, sedan tänka på hur andra människor som har samma position som du gör och tänker. Precis som ni, de vet inte heller vem som helst som omger dig just då och ändå är de helt bra. Faktum är att känslan av att vara ensam och hjälplös är verkligen inte lätt, och kan också orsaka dig total rädsla. Men du kommer att inse så småningom att du är precis runt andra främlingar som bara osäker som du är och som bara försöker leva sina liv. De kommer inte att ge dig skada eftersom de inte riktigt bryr sig om din närvaro i samma ögonblick.

Som tidigare nämnts, ångestattacker är ibland resultatet av massor av saker som stress, sömnbrist, osunda kostvanor och dåliga erfarenheter i det förflutna. Om dina ångestattacker uppmuntras av idealistiska rädsla relaterat till ett specifikt objekt, händelse eller plats, så ska du prova att rådfråga en terapeut. Hon kan hjälpa dig administrera beteenden relaterade behandlingar som kan hjälpa dig erövra din rädsla.

Om du har dåliga minnen och då du misstänker att dina ångestattacker orsakas av din inte så hälsosam livsstil, bör du göra en förändring och försöker att leva ett hälsosamt liv. Notera att din hjärna är också en orgel, och när den upptäcker kemisk obalans som orsakar dig att tänka ologiska tankar, det betyder bara att du inte riktigt tar hand om dig själv.