depression dödar

Inte få mig började berätta min historia! Jag menar det.

Självmord medföljer depression så ofta inte, och det är synd eftersom det inte finns några människor som har något att bidra med. En sak om depression som många människor inte är medvetna om är att det finns en fysisk komponent. För mig känns depression ibland som det finns stora glasbitar flyter genom mina artärer.

Depression är något som jag känner väl. Detta problem har följt mig större delen av mitt liv. Jag har fått höra att det finns en möjlighet att det skickades till mig från en av mina föräldrar eller att det är en reaktion på vissa trauman i mitt tidiga liv.

Ibland kommer du att höra någon säga, “jag är deprimerad.” Folk blir tråkigt från tid till annan. Detta är inte depression. Människor lider av ensamhet. De är ledsna för att de känner att de inte har några vänner. Även om detta kan vara deprimerande, är det inte depression.

För er som inte håller med mig låt mig förklara. De ovan beskrivna förhållandena går ofta bort. När villkoret går bort känslan försvinner. Det visar sig att de var ledsna. Jag är ledsen för deras sorg. Det är inte depression.

Depression går inte bort när bidragande förhållanden försvinna. Depression verkar inte någonsin att försvinna. Vad är värre om depression går obehandlad kan döda. Om du tror att jag är full av det bara ta en tur till länet bårhuset. Om det finns några självmord frågar vilka villkor leder till självmord. Du kommer alltid att hitta depression skulking runt i hörnen av den personens liv.

Det var rädsla som drev mig att hitta hjälp att hantera min egen depression. Fruktar att en dag jag skulle döda mig själv. Se Jag är inte den sortens person som söker uppmärksamhet som vissa människor som skar sina handleder är. Om det blev så illa att jag kände att jag bara var tvungen att avsluta det, det skulle sluta!

Tack gode Gud att jag kom tillbaka från denna kant. Några av följande, lärde jag mig från mina läkare, något jag lärt mig från depression.

Ett. Solljus, när vi inte får tillräckligt med solljus vår kropp börjar skapa detta hormon som kallas melatonin. Melatonin kan få dig att känna slö samt sänka kroppstemperaturen. Är det konstigt att deprimerade människor blir mer deprimerad eftersom tiden går?

Depression i nästan samtliga fall orsakar en person att skära av sig från kontakt med andra människor. Detta innebär att de inte går utanför, vilket innebär att ingen solljus. Mörker är den skyldige i vår kropp skapar Melatonin.

En undersökning gjordes som visade att depression var vanligare under vintern än sommaren. Detta beror på att människor inte gå ut i kallt väder så mycket som de gör när det är varmt. Har bott i Alaska, kan jag intyga att detta i första hand erfarenhet.

2. Hitta något att göra! Detta kan låta självklart för dig, men du skulle bli förvånad över hur lätt det är att bli övervinnas genom depression. Att engagera sig i ett projekt kan gå en lång väg att få ditt sinne av vad deprimerande dig. Om din hjärna är upptagen med att räkna ut hur man skär glaset för att nästa bit i ditt blyinfattade fönster, det har lite att avvara för ditt problem. OM din cash fattiga, hitta saker att göra som är gratis. Ta en promenad i parken, läsa en bok, hitta någon att spela kort eller schack med. Hela idén är att distrahera dig från bostaden på deprimerande tankar.

Tre. Sätta upp mål har samma effekt. När vi satt upp mål för oss själva vårt sinne, deprimerad eller inte, kommer att arbeta mot att uppfylla dessa mål. Ju mer du får du fokusera på de mål de mindre tid på att hantera problem.

Ofta depression sitter i det undermedvetna delen av sinnet. När du var liten hände något som har ställt sig i denna undermedvetna del av sinnet. Du kanske inte ens kommer ihåg händelsen men det undermedvetna gör och kommer att reagera på det tills du gör det slutar reagera. Inställning och hålla sig till mål att bidra till att programmera det undermedvetna. När du har börjat att uppleva positiva känslor för att uppnå de mål som ditt undermedvetna börjar reagera olika på livet. Det verkar inte så dyster.

4. Ta ett avbrott. Även detta kan tyckas självklart, men att den deprimerade kan det vara nästan omöjligt att göra. Först kör själv ett varmt bad. Var generös med bubblorna. Män detta gäller för dig också! Gå nu sätta på din favorit C.D. Ljus, rökelse allt på plats? Nu bara låsa dörren och glider in i badkaret och slappna av. Detta kan göra underverk även om du inte lider av depression. Om din dag på jobbet var hårt, fick din chef om din rumpa för något, rätt eller fel, ta ett varmt bad hjälper lindra dessa spänningar bort.

Fem. Din kost Counts, äta rätt är ofta förbises som en källa samt en resurs för depression. Socker och andra stimulantia bör undvikas. De kan ge dig en knuff på ett tag men resterna kan vara ett helvete. Alkohol är en depressiv och bör undvikas i alla försök att lyfta din sprit. (Ursäkta ordvitsen, jag kunde bara inte låta bli)

6. Motion, träna regelbundet har 2 effekter, första är att det är en bekräftar aktivitet. Du gör något bra för dig själv och du vet det. Detta tränger igenom till ditt undermedvetna. Det andra är att motion också frigör endorfiner i blodet. Endorfiner är naturens egna lilla humör hissar. Motion gör bara känsla hela vägen runt.

7. Detta kan vara en biggie. GET A LIFE! Det finns några saker som kan vara så deprimerande som inte har någon avsikt att din dag. Att ha något att göra varje dag, något som bejakar din existens och ditt värde har en naturlig förmåga att höja ditt humör.

Komma vissa vänner är också mer än bara fördelaktigt. I åratal hade jag ingen som trodde på mig eller brydde sig om mig. Detta var naturligtvis den naturliga ut kommer min inte tro på eller bry sig om mig själv. Människor som är deprimerade kan ofta hamna i “Ingen människa är en ö syndrom.” “Jag ska visa dem jag faktiskt en ö och behöver inte någon av dem!”

Jo jag har nyheter för dig, mig bucko. Ingen människa är en ö och du lurar dig själv. Om du har någon vän som betyder att du inte har någon att bejaka dig och ditt liv. Tro mig när jag säger att en av de mest glada saker du kan höra är en vän säger, “Hej det låter som en bra idé! Låt oss göra det just nu.”

En kram eller bara en klapp på axeln eller bara ett ord av uppmuntran känns så bra när vi mår lite off. Jag kan inte börja berätta om hur det känns.

När jag var omkring 14, sprang jag bort från mina fäders hus till mina mödrars hem. Jag spände och en gammal man plockade upp mig och tog mig där jag tänkte. Jag har aldrig kunnat glömma en sak i synnerhet om det rida. På handskfacket i den gamla bilen var en bildekal som sagt, “En fördel är inte något som ska returneras, föras vidare”

Jag hoppas på något litet sätt som jag har gett dig något att tänka på. Depression var en gång förödande mitt liv. Nu även om jag fortfarande komma ner från gång till gång, jag inte längre undrar om jag kan gå till Hawaii. Snälla, om du är nere och kan inte hitta vägen upp, hitta någon att prata med. Livet är mer värdefullt än det ser ibland jag lovar.