allt som noise_

Du kanske inte inser hur mycket buller är runt omkring dig hela tiden och du kanske inte inser vad allt detta buller gör för din hälsa.

Våra öron är konstruerade för att plocka upp varje ljud på alla gånger som vår hjärna kommer sedan översätta till till något som vi kan förstå en sådan som vår chef röst eller att telefonen ringer. Alla andra ljud är fortfarande där men är typ av i bakgrunden ändå de orsakar våra öron och hjärna att arbeta övertid om vi använder informationen eller inte.

De olika ljud som dina öron plocka upp på en daglig basis i arbetsmiljön enbart är maskiner som skrivare, faxar, fläktar, kopiatorer, luftkonditioneringar, värmare, datorer, telefoner och radioapparater. Tillsammans med alla de maskiner öronen höra varje konversation, människor gå runt, alla maskinskrivning, som papper flyttas, och så och så vidare. Även ljud utanför arbetsplatsen kommer att tas emot av öronen, såsom trafik ljud, som bromsar, olyckor bil, polis och sirener brand, och så vidare och så vidare.

Lågfrekvent buller som den i maskiner har visat sig minska effektiviteten i arbetsprestation. Dessa lågfrekventa ljud kan också skada inre organ under lång tid om amplituden är tillräckligt hög. Den högt vrål av din uppvärmning eller luftkonditionering enhet kan också orsaka individer att bli sjuk.

Folk pratar normalt en högre frekvens än maskiner, men när en person talar det finns alltid en annan försöker hört så deras röst är starkare. Detta orsakar en kedjereaktion av alla tar högre och högre.

Naturligtvis kan du inte dölja borta i en bubbla för att hålla sig borta från alla ljud i din omgivning, men det finns några saker du kan göra för att hjälpa till att minska bullret i din arbetsmiljö och hemma.

Några av de sätt du kan hjälpa till att befria kontoret av buller och ger dig en mer avslappnad plats att arbeta med artiklar som absorberar ljud såsom matta, mattor område, och banners. Ställverksfackets väggar blockerar vissa buller men inte tillräckligt för att skapa en lugn och fridfull miljö. Den allra sista på listan blir en av de mest populära sätten som att eliminera buller hemma och på arbetet. Svaret är vitt brus maskiner.

Ett vitt brus maskin kommer att absorbera eller eliminera alla ljud som kan irritera dig även om du inte inser det. Vitt brus är slumpmässiga ljud som har rytmiska signaler vid alla frekvenser. Exempel på vitt brus kan vara ljudet av ett vattenfall, suset av en fläkt, eller en del anser att det att låta som havsvågor eller rinnande vatten.

Använda vitt brus maskiner på ett kontor inställning där flera personer arbetar tillsammans kommer att ge dem en mer avkopplande och rogivande miljö att arbeta och blockerar ut andra medan de utför sina dagliga sysslor.

Investera i ett vitt brus maskin för arbete eller hem är en investering i din hälsa och framtid. Ge dig själv sinnesfrid och en avkopplande miljö för dig och din familj eller dina anställda.