hur man kan stoppa ångestattacker utan medicinering

Ångest attacker är skrämmande! Men du kan stoppa dem. Och du kan hindra dem utan medicinering. Här kommer du att upptäcka vad som utlöser ångest attacker och hur att stoppa dem helt naturligt.

Vanligtvis läkare ordinera läkemedel såsom antidepressiva, lugnande medel och även betablockerare för ångest och ångestattacker. De anti-depressiva för att hantera din “mood”, lugnande för “lugnande” du, och, betablockerare för att hantera några av de fysiska symptom på ångest.

Och även narkotika-baserade läkemedel kan hjälpa vissa människor, inte alla ångest drabbade hitta dem fördelaktigt, inte minst på grund av deras potentiellt allvarliga biverkningar, bland annat beroende frågor. Vilket är varför människor är allt – kanske det är du – söka naturliga sätt att behandla ångest, utan att ta till droger.

Men, för att bäst förstå hur naturläkemedel för ångest kan fungera för dig, och den kritiska nyckeln som behövs för att låsa upp din bot, måste du först förstå hur ångest attacker kan utlösas …

Vi måste gå tillbaka hundratusentals år, och föreställer våra förfäder lever och överlever i en mycket vild, fientlig miljö, där det definitivt var “survival of the fittest”. Och den mänskliga kroppen, är något helt mirakulöst, var förberedd (och fortfarande är) för att ge den enskilde största möjliga chans att överleva och blomstra.

Till exempel vid den mycket “doft” av fara för kroppen, var kemiska reaktioner utlöses i hjärnan som producerade blixtsnabba fysiska och känslomässiga reaktioner i kroppen. Dessa gav personen hotas av kraftigt ökad förmåga att bekämpa en fiende eller vilda djur, eller, för att fly till säkerhet. Det är därför vi kallar det kroppens “kamp eller flykt” svar.

Men hur allt som relaterar till idag, jag hör du frågar? Tja, även om chanserna är att du inte kommer att konfronteras med en flock vilda djur eller en angränsande stam, som vill slita dig lem från lem (lol), behöver all din kropp att ställas inför är “uppfattning” att du är i fara. Du förstår, den mänskliga kroppen är verkligen fantastisk, det behöver inte ta några chanser med ditt liv. Om det finns även en känsla av fara, betyder inte vänta för att kontrollera och bekräfta det, det tar inga chanser och bara utlöser sin kamp eller flykt svar!

Så i dagens samhälle, kan det möjligen “trick” sinnet att tro att du är i fara när du absolut inte? …

Om du lider av ångest attacker så har du redan högre än (er) normala nivåer av stress och ångest. Det kan finnas flera orsaker till detta, men resultatet är att du ständigt orolig, stress och även hemsöka på en daglig basis. Och förmodligen om saker som du skulle ha tagit i ditt steg i det förflutna.

Nu, i din sårbar, är allt som behövs för din stress / ångest att stiga ännu mer, på grund av en stressande händelse eller situation, som att sitta (eller studerar för) en examen, som fastnat i trafik, shopping i ett mycket trångt snabbköp, etc. Resultatet är att din totala ångest nivåerna ökar dramatiskt nog för att “lura” din hjärna att tro att du är under hot, och så den kamp eller flykt svar utlöses.

De förändringar som detta orsakar över hela kroppen (t.ex. blodtryck, hjärtfrekvens, muskel förbättring, siktförbättring, etc.) leder till att du upplever några eller alla av följande symtom, skenande hjärta, täthet över bröstet, illamående, stickningar i dina armar och ben, yrsel / wooziness, oregelbunden andning, en känsla av att inte vara ansluten till verkligheten / att vara avskild, en känsla av att du är på väg att dö ännu, etc. Du har en skrämmande ångest attack!

Nu, för att stoppa ångestattacker, de flesta människor försöker eliminera sin ångest först. Och det finns många naturliga botemedel och behandlingar för att hjälpa dig att göra detta, t.ex. hypnos, psykoterapi, rådgivning, meditation, yoga, akupunktur, djup andning övningar, visualiseringstekniker, musikterapi, etc.

Men nyckeln till att låsa upp den verkliga mysterium hur man kan stoppa panikattacker är att erkänna att du har en verklig rädsla för att ha mer ångest attacker. Du förstår, en gång har lidit de fruktansvärda symptom, du uppenbarligen aldrig vill upprepa den erfarenheten. Så du sluta med en medveten eller omedveten “rädsla” för att ha en. Och gissa vad? Denna mycket rädsla (som ångest) byggs upp på dina redan hög ångest nivåer och utlöser en annan ångest attack!

Så, istället för att arbeta på din allmänna ångest först (med din rädsla för ångestattacker alltid i bakgrunden), måste du bli av med din rädsla och så bryta sig ur denna onda cirkel av, ångest >> ångestattack >> rädsla> > mer ångest >> annan ångestattack >> mer rädsla >> etc. Sedan, som en gång förvisad din rädsla för attacker, vilket kommer att bidra till att förhindra ytterligare attacker, kan du sedan arbeta på ett effektivt sätt eliminera din allmänna ångest.

Och, är det första steget i denna process, för att inse att din ångest attacker kan inte skada dig. Som du vet nu, de är bara symptom på ett upplevt hot som inte ens existerar. Nästa steg är att lära sig och använda en teknik som hjälper dig att eliminera din rädsla för ångestattacker.